Afstuderen bij TrueLime!

22-02-2024

Bij TrueLime zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten. En zo ook naar studenten en afstudeerders. Elke dag werken we intensief samen om de maatschappij een stukje mooier te maken. Kom afstuderen bij ons en bedenk, creëer en verbeter digitale oplossingen. Zo draag jij bij aan de wereld van morgen!

Jouw diploma, onze prioriteit!

Wij geloven in het creëren van een inspirerende en ondersteunende omgeving voor stagiairs die hun digitale vaardigheden willen ontwikkelen. We bieden studenten dan ook de kans om waardevolle ervaringen op te doen, te leren van experts en deel uit te maken van innovatieve projecten die echt impact maken. En laat jij tijdens je afstudeertraject zien dat je ambitieus, gemotiveerd en getalenteerd bent? Dan is de kans groot dat we graag willen dat je na je afstuderen bij ons blijft!

Persoonlijke begeleiding

Bij TrueLime staat persoonlijke begeleiding centraal. Tijdens jouw afstudeerstage krijg je de kans om te werken met ervaren specialisten die jou ondersteunen, begeleiden en helpen bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden en kennis. Wij zorgen ervoor dat jij het maximale uit jouw afstudeerstage haalt, zodat je klaar bent voor een succesvolle start van jouw carrière.

Over TrueLime

Al ruim 25 jaar vormt de digitalisering van de toekomst de rode draad door ons bestaan. Een familiebedrijf dat is uitgegroeid naar een digital agency met meer dan 55 medewerkers. We zijn gericht op maatwerk en slimme oplossingen. Hierbij staan onze klanten en hun verwachtingen altijd voorop. Met behulp van de nieuwste technologieën en een goede kennis van hun markt komen we altijd tot de beste oplossing.

We ontwikkelen digitale platformen en oplossingen om beter te kunnen samenwerken en te communiceren. Denk aan websites, intranetten, portalen en apps. Deze digitale oplossingen creëren we voor de volgende branches:

  • Zorg en Welzijn
  • Onderwijs
  • Kennisorganisaties
  • Ledenorganisaties
  • (Semi-)overheden

Op zoek naar een afstudeerstage in Breda?

Bij TrueLime bieden we uitdagende afstudeerstages voor studenten die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving om hun kennis in de praktijk toe te passen. Dus, ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar je kunt groeien, leren en bijdragen aan innovatieve projecten? Dan zijn wij de ideale plek voor jou! We moedigen studenten aan om hun vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe inzichten op te doen en een solide basis te leggen voor een succesvolle carrière in de digitale wereld. Bekijk hier al stageplaatsen!

loreen-marketeer-2

Loreen Suurbach

Online Marketeer

Meer weten?

Stuur een bericht naar Loreen Suurbach