Kentico Gold Partner

TrueLime heeft sinds 1997 meer dan 250 social intranets, digitale werkplekken en corporate websites ontwikkeld met Kentico. Dit CMS is een professioneel en flexibel content management systeem. Het biedt een alles-in-1 oplossing met zeer uitgebreide CMS, e-commerce én online marketing mogelijkheden.

logo kentico gold partner
logo kentico quality expert

Wij leveren maatwerk met Kentico

TrueLime weet dat elke organisatie uniek is. Daarom leveren we altijd een maatwerk oplossing. We passen de Kentico-functionaliteiten eenvoudig aan naar jouw wensen. Daarbij integreren we jullie bestaande systemen via een krachtige API. Onze developers hebben volledige controle over HTML-code, ontwerp en navigatie. Zo leveren we precies het platform aan wat optimaal werkt voor jouw organisatie.

De voordelen van TrueLime en Kentico CMS

- Snelle time-to-market door het groot aantal standaard modules,
zoals een nieuwsoverzicht, vacaturebank, nieuwsbrieven, formulieren, uitgebreide zoekfunctionaliteit
- Overzicht en controle over publicaties dankzij uitgebreide mogelijkheden
voor workflows, rollen en rechten
- Flexibiliteit in een snel veranderende markt: kies, hergebruik en verplaats
contentblokken en widgets op elke webpagina via drag & drop
- Eenvoudig beheer via een webbrowser, altijd en overal

TrueLime is Kentico Gold Partner

Dankzij onze kennis en ervaring met Kentico is TrueLime sinds 2006 Kentico Gold Partner. Dit is het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten. Sinds 2016 zijn we ook Kentico Quality Expert. TrueLime staat dan ook in de top 3 Kentico Partners in Nederland. Met deze ervaring ontwikkelden we al succesvol platformen voor onder andere Translink, UMC Utrecht, BOVAG, Leidsche Verzekeringen en Koninklijke Visio, lees hier meer over onze klanten en cases

Kentico MVP: Most Valuable Professional

Naast een top-3 plaats als Kentico Partner in Nederland zijn we trots te vermelden dat we beschikken over een Kentico Most Valuable Professional (MVP). TrueLime’s Solutions Architect Jeroen Fürst kreeg deze titel in 2010, en is dus al 9 jaar op rij lid van deze exclusieve club van professionals. Een MVP is een speciale expert en ambassadeur van Kentico. Binnen lokale en mondiale CMS en .NET communities dragen de MVP’s de nieuwste kennis over het CMS uit. Ze worden nauw betrokken bij de ontwikkeling van het platform. Jeroen zijn passie is het werken met nieuwe (Microsoft gebaseerde) technologieën, cloud platformen (Microsoft Azure) en diensten (Kentico Kontent). Jeroen is naast MVP tevens Kentico Kontent certified developer. Van de negen MVP's die er wereldwijd zijn, heeft TrueLime er één aan boord. Iets waar we uiteraard trots op zijn!
lees hier jeroen zijn blog