Optimaliseer jouw zaakbeheer met de Octopus app

25-08-2023

In de dynamische wereld van juridische zaken is efficiënt en nauwkeurig werken erg belangrijk. Octopus biedt een tool die de manier waarop zaken worden beheerd en behandeld, transformeert: de Octopus App. Ontdek hoe deze innovatieve app jouw zaakbeheer naar een hoger niveau kan tillen.

Offline gebruik, online resultaten

Een groot voordeel van de Octopus App is het vermogen om offline te werken. Wanneer je vaak onderweg bent tijdens je werk, is de kans groot dat je in gebieden met een zwakke internetverbinding moet werken. De Octopus App biedt daar een oplossing voor. Met de app kun je tijdens je afspraken offline informatie raadplegen en bijwerken, zonder dat je afhankelijk bent van internetverbinding. 

Stel je voor dat je tijdens een belangrijke afspraak in een gebied zonder internet bent. Geen zorgen; met de Octopus App werk je probleemloos verder. Je kunt notities maken, foto's toevoegen en belangrijke informatie vastleggen. Zodra je weer online bent, wordt alles automatisch gesynchroniseerd met het centrale zaaksysteem. Dit betekent dat je altijd up-to-date bent, ongeacht de omstandigheden.

Eenvoudig de dossiers verrijken

De Octopus App gaat verder dan alleen offline toegang; het biedt een krachtige manier om informatie te verrijken. Tijdens afspraken kan je foto’s maken en notities toevoegen aan specifieke zaakdossiers. Zo heb je geen losse notitieblokken en camera’s meer nodig. Ook wordt op deze manier de privacy gewaarborgd. 

De app maakt het gemakkelijk om zaken bij te werken en te beheren, zelfs wanneer je onderweg bent. Als je weer verbinding hebt met internet, wordt alle informatie automatisch naar het zaaksysteem verzonden. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen offline en online werken, zonder dat er belangrijke gegevens verloren gaan.

De app gebruiken tijdens zittingen 

Voor commissieleden en betrokkenen bij juridische procedures is de Octopus App een onmisbare tool. Het stelt hen in staat om relevante informatie eenvoudig te raadplegen tijdens zittingen en vergaderingen. Alle benodigde documenten, dossiers en notities zijn binnen handbereik.

Neem contact met ons op als je de Octopus App zelf wilt ervaren! 

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!