Start bouw online platform HKU.nl

02-06-2020

TrueLime werkte mee aan een nieuw platform waar alle doelgroepen van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht op maat worden bediend. Lees verder!

Trots op weer een mooie samenwerking! Het nieuwe platform dat we momenteel ontwikkelen, helpt HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) vanaf september om nog beter uit te dragen waar de hogeschool voor staat: het zo goed mogelijk opleiden van getalenteerde studenten in de kunsten en media, en de drijvende kracht zijn in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie.

Het nieuwe HKU.nl is de belangrijkste online toegang tot de Hogeschool. We ontwikkelen een nieuw platform waar alle 9 schools en meer dan 80 studierichtingen samenkomen en waar we alle doelgroepen op maat bedienen. In deze nieuwe opzet komen de bestaande sites van alle 9 schools met meer dan 80 opleidingen samen in één platform, en worden alle doelgroepen op maat bediend. Het uitdagende van het project zit hem in het op een hoogwaardige manier weergeven van de HKU in de volle breedte.
Een belangrijk aspect bij de bouw van HKU.nl is dat de we de mogelijkheid creëren om het werk van studenten en alumni online te exposeren. Het werk wordt zo ‘high-end’ mogelijk in beeld gebracht, zodat ook exposities op afstand mogelijk zijn. Het platform biedt verder een portalfunctie voor studenten en medewerkers.

Gebundelde krachten in team HKU

Voor dit project hebben we onze krachten gebundeld. TrueLime, theFactor.e en Presenter vormen samen met de mensen van HKU één team dat gewend is aan digitaal (en op afstand) samenwerken, met veel ervaring in het (kunst)onderwijs. Presenter helpt HKU bij de projectcoördinatie en content. Het concept en design zijn in handen van theFactor.e en TrueLime neemt de realisatie en bouw voor haar rekening.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!