TrueLime is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

30-10-2023

Wij zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd! Maar wat houdt dit nu eigenlijk in voor jou als klant of geïnteresseerde? In deze blog nemen we je mee in de betekenis en voordelen van onze certificeringen, en hoe ze bijdragen aan de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening.

Wat is ISO9001?

ISO 9001, ook wel bekend als NEN-EN-ISO-9001, is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO komt van de wereldwijde organisatie International Standardization Organization die normen uitgeeft naar verschillende landen. EN staat voor de instantie die dit binnen Europa regelt. En NEN staat weer voor de Nederlandse instelling die zorgt dat de norm wordt vertaald en beschikbaar is voor de Nederlandse markt.

Je kunt ISO 9001 zien als een maatstaf voor de transparantie en betrouwbaarheid van een bedrijf. Kwaliteitsmanagement zie je terug in alle onderdelen van een organisatie. En voor het bedrijf zelf zorgt het ervoor dat ze voldoen aan de behoeften, eisen en wensen van klanten en andere belanghebbenden.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. Met ISO 27001 laat je zien dat je voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Hiermee toont een organisatie dus aan dat zij vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van (bedrijfs)informatie beschermt. Maar ook dat de organisatie continuïteit waarborgt. En je laat hiermee als organisatie zien dat je zicht hebt op mogelijke bedrijfsrisico’s, deze aanpakt en monitort.

Waarom een ISO certificering belangrijk is

Een ISO certificering is belangrijk om meerdere redenen. Het certificaat fungeert als een internationaal erkend bewijs dat aantoont dat een organisatie voldoet aan strenge normen voor kwaliteit en consistentie in haar producten of diensten. Dit verhoogt het vertrouwen van klanten, partners en belanghebbenden, en versterkt de geloofwaardigheid van de organisatie.

Naast het vergroten van het klantvertrouwen, draagt een ISO-certificering bij aan het identificeren en minimaliseren van operationele risico’s en het optimaliseren van processen. Daarnaast verbetert het de algehele klanttevredenheid. Het stelt organisaties in staat om kosteneffectiever te opereren en beter te voldoen aan wettelijke vereisten. TrueLime is sinds 2019 ISO 9001 gecertificeerd en sinds 2022 ISO 27001 gecertificeerd.

Als technologiepartner van onze klanten hebben we soms toegang tot belangrijke informatie. Dat maakt het belangrijk om de eigen informatiebeveiliging op een hoog niveau te handhaven. De ISO 27001 certificering toont aan dat we onze informatiebeveiliging op orde hebben en op een gedegen manier onderhouden.

Dit betekent onze ISO certificering voor jou

Bij TrueLime gaan we verder dan slechts voldoen aan internationale normen. Als houder van zowel het ISO 9001- als het ISO 27001-certificaat zijn we toegewijd aan het bieden van kwaliteit en informatiebeveiliging op het hoogste niveau. Voor jou als klant vertaalt dit zich naar een verhoogde betrouwbaarheid in onze diensten. Onze certificeringen waarborgen niet alleen dat we aan strikte normen voldoen, maar ook dat we voortdurend streven naar verbetering en innovatie. Door te kiezen voor TrueLime, kies je voor een partner die transparantie, betrouwbaarheid en hoogwaardige dienstverlening waarborgt.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!