TrueLime is Umbraco Gold Partner

07-12-2020

De uitbreiding van onze dienstverlening op basis van Umbraco CMS geeft onze bestaande klanten en nieuwe klanten in de markten zorg, onderwijs, leden- en kennisorganisaties en overheid meer keuze.

Achter de schermen waren we er bij TrueLime al een tijd mee bezig, maar nu zijn we trots om te kunnen melden dat we vanaf heden Umbraco Gold partner zijn. “Ik ben trots dat Umbraco HQ onze kennis en kunde beloont met de Gold partner status.” Zegt Hans van der Linden, CTO van TrueLime. “Maar zeker ook op onze TrueLimers die in de afgelopen periode veel tijd gestoken hebben in de Umbraco materie om zo hun kennis uit te breiden en direct toe te passen in onze projecten. We zijn hierdoor nog beter geworden in het adviseren van onze klanten omtrent het opzetten en beheren van hun digitaal platform”.

De uitbreiding van onze dienstverlening op basis van Umbraco geeft onze bestaande klanten en nieuwe klanten in de markten zorg, onderwijs, leden- en kennisorganisaties en overheid meer keuze en voordelen. “In de onderwijs- en zorgmarkt speelt open source altijd een bepaalde rol. Wij kunnen onze klanten goed uitleggen wat de voor- en nadelen zijn ten opzichte van closed source en samen met de klant bepalen met welk CMS we de website, intranet of digitale werkplek gaan implementeren” zegt Eddy de Ridder, Business Lead zorg en onderwijs binnen TrueLime. Dave Beismann, Business Lead kennis- en ledenorganisaties vult aan: “de mogelijkheid om nu ook op basis van Umbraco ledenportalen, kennispleinen en websites te realiseren voor onze klanten is iets waar ik blij van wordt. Met name het digitaal samenwerken en kennisdelen op de portalen en pleinen kan prima gerealiseerd worden met Umbraco”.

“De mogelijkheid om meerdere technologieën aan te kunnen bieden is een belangrijke voorwaarde in onze full- service strategie” aldus Roos Kalisvaart, CEO TrueLime. “Als we samen met de klant de digitale strategie aan het vormgeven zijn willen we nog niet aan techniek denken maar willen we wel de zekerheid hebben dat we later in het traject de volledige technische vrijheid hebben”.

Lees meer over onze Umbraco dienstverlening

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!