TrueLime sponsort Surfkids

28-03-2019

Surfkids zet zich onder andere in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen. TrueLime draagt hier heel graag een steentje aan bij. Iets doen voor de maatschappij maakt ons blij!

Surfkids is een online interactief platform met daarbij een themamagazine dat gratis aan de kinderen in het ziekenhuis wordt aangeboden. Surfkids biedt kinderen tussen de 7 en 12 jaar afleiding en plezier, en draagt bij op educatief gebied. Denk hierbij aan een website vol met leuke spelletjes, toffe weetjes en gave filmpjes, en een magazine dat ieder kwartaal wordt uitgebracht. TrueLime sponsort al een aantal jaar met plezier dit fantastische initiatief, omdat we graag ons steentje willen bijdragen. Meer info: www.surfkids.nl

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!