Een centraal platform dat toezichthouders uit de sectoren kinderopvang en onderwijs samen brengt. 

Intro VTOI-NVTK

is een ledenorganisatie die toezichthouders binnen de sectoren kinderopvang en onderwijs vertegenwoordigt. Op de dag van vandaag zijn al 4000 toezichthouders van 730 verschillende organisaties aangesloten bij de ledenorganisatie. Samen streven zij ernaar om de toezichthouders een stem te geven en de kwaliteit van ontwikkeling te maximaliseren. Via het ledenportaal van VTOI-NVTK willen zij verbinden met de leden en hen de weg wijzen naar belangrijke informatie, ondersteuning en uitwisseling.
 

Wat kan het ledenportaal

Het ledenportaal sluit naadloos aan bij de eigen website van VTOI-NVTK. Via het portaal is het erg eenvoudig voor de leden om waardevolle content te vinden. Zo hebben zij toegang tot relevante dossiers, artikelen en tools binnen de eigen branche. Aan de hand van gepersonaliseerde nieuwsbrieven kunnen de leden gemakkelijk op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen binnen de branche. Deze sprong in vooruitgang is mogelijk door de koppeling met de al gebruikte teamleader ledenadministratie.
 

De nieuwe website

Het implementeren van een nieuwe site geeft een verfrissende overzichtelijke structuur. Leden loggen in en vinden direct alle voor hen relevante tools bij elkaar. Mocht het vinden van een bepaald onderwerp nog te ingewikkeld zijn, is er voor hen een zoekfunctionaliteit toegevoegd. Zo bespaart VTOI-NVTK zowel haar personeel als de leden een hoop tijd!

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!