CROW Communities, verbind kenniswerkers- Klantcase - TrueLime

CROW verbindt professionals die werken aan een veilig en goed ingericht Nederland op de terreinen infrastructuur, openbare ruimte en verkeer en vervoer. CROW stelt kennis en tools beschikbaar en brengt professionals digitaal en fysiek samen. Voor de specifieke ‘communities’ (kennisclusters) zijn in de afgelopen jaren verschillende oplossingen gerealiseerd. Gevolg: fragmentatie en lastig om content te delen door gebrek aan standaardisatie. Dat kan anders!


 

Trackrecord bij kennisorganisaties zoals CROW

TrueLime werkt al enige jaren met CROW samen, waardoor we goed op de hoogte zijn van de huidige situatie en wensen. Daarnaast hebben we een uitgebreid trackrecord als het gaat om de realisatie van toekomstbestendige online platforms bij kennisintensieve organisaties. Dus we weten precies tegen welke problemen je als kennisorganisatie aanloopt. Hierdoor was de zoektocht naar een gedegen oplossing om de innovatiekracht te vergroten een stuk korter.
 

 
Standaard-template met veel keuzes voor inrichting

Om het probleem te tackelen ontwikkelde TrueLime een standaard-template in combinatie met het Kentico CMS (reeds in gebruik bij CROW), waarbinnen allerlei keuzes te maken zijn voor de community manager. Deze kan nu zelf instellen welke Nieuwsberichten en Bijeenkomsten getoond moeten worden, maar ook welke features nodig zijn voor de community, zoals een forum met mail-alerts en het aanmaken van groepen met een eigen groepsbeheerder. Deze centrale aanpak stelt CROW in staat om op een veel snellere en simpelere manier een nieuwe community toe te voegen. Met als groot voordeel dat deze de flexibiliteit behouden om ook zelf content met hun eigen uitstraling te creëren. 


 

Abonnementen en gebruikersprofielen

Toegang tot een community is georganiseerd op basis van abonnementen, waarvoor een koppeling gerealiseerd is met een extern systeem. Een gebruiker heeft per community ook een eigen profiel waar hij zijn gegevens (en de zichtbaarheid voor andere community-leden) kan beheren en waar overzichten staan van eigen activiteiten en content van anderen waar hij zich op heeft geabonneerd.

 

Content delen tussen communities

De koppeling met een centrale kennisbank maakt de uitwisseling van Nieuwsberichten en Bijeenkomsten tussen communities mogelijk. In de centrale kennisbank kan ook worden geregeld dat content alleen wordt getoond in een specifieke community van CROW.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!