Hoe gaat TrueLime te werk?

We starten ieder traject met een intake en research - of een 'sprint 0' zoals wij het ook wel noemen. Op deze manier brengt TrueLime in kaart wat de eisen en wensen zijn én, heel belangrijk, wat het beoogde eindresultaat is. Elk project is uniek. Daarom helpen we onze klanten met het helder krijgen van de strategie en het concept. Vervolgens gaan we aan de slag met het design en de bouw. We verzorgen de implementatie, adoptie en het beheer. Als klant ben je er zeker van dat we er gedurende het gehele traject voor je zijn. In elke fase en op elk moment.


Waarmee kunnen we je van dienst zijn?


Digitaal samenwerkingsplatform

TrueLime creëert samen met jouw organisatie een digitale werkplek op maat. Alles om de interne en externe communicatie zo efficiënt en gebruiksvriendelijk te maken. Van een intranet tot een klanten- of ledenportaal.

Een sociaal intranet laten maken, we doen het samen

Lees meer

Een digitale
werkplek creëren. Je thuis voelen werkt!

Lees meer

Een klantenportaal
of ledenportaal wat naadloos aansluit

Lees meer

Online Communicatie

Online communicatie is het meest effectief met een aanpak vanuit één strategie. TrueLime brengt alle communicatiemiddelen zoals de website, apps en campagnes samen in een uniforme stijl en op één platform.

Website laten bouwen

Lees meer

Campagnes laten maken

Lees meer

Mobiele app laten maken

Lees meer

Octopus Zaaksysteem


Op zoek naar een oplossing om de werkprocessen te optimaliseren en zaakgericht te werken? TrueLime biedt met het modulaire zaaksysteem Octopus altijd een oplossing op maat.

Bezwaren en beroepen

Lees meer

Klachtenmanagement software

Lees meer

Contractmanagement software

Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je gewoon een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan snel contact met ons op! We vertellen je graag meer over wat wij voor jullie kunnen betekenen.

LimeScape.Form.MandatoryFields