Klanten helpen en de beste oplossingen realiseren,
dat is het doel

Klanten en partners volledige zorg bieden op digitaal gebied. Dat is waar wij goed in zijn. Met onze ervaren TrueLimers hebben we de know-how in huis om voor elk digitaal vraagstuk de optimale oplossing te ontwikkelen. Of het nu gaat om een digitaal samenwerkingsplatform, online communicatie of een modulair zaaksysteem. We werken altijd naar het best mogelijke eindresultaat.
 

Hoe gaat TrueLime te werk?

We starten ieder traject met een intake en research. Op deze manier brengt TrueLime in kaart wat de eisen en wensen zijn én, heel belangrijk, wat het beoogde eindresultaat is. Elk project is uniek. Daarom helpen we onze klanten met het helder krijgen van de strategie en het concept. Vervolgens gaan we aan de slag met het design en de bouw. We verzorgen de implementatie, adoptie en het beheer. Als klant ben je er zeker van dat we er gedurende het gehele traject voor ze zijn. In elke fase en op elk moment.
 

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Digitaal samenwerkingsplatform

TrueLime creëert samen met jouw organisatie een digitale werkplek op maat. Alles om de interne en externe communicatie zo efficiënt en gebruiksvriendelijk te maken. Van een intranet tot een klanten- of ledenportaal. 

Intranet laten maken

Lees meer

Een digitale
werkplek creëren

Lees meer

Klanten- of ledenportaal
ontwikkelen

Lees meer

Online Communicatie

Online communicatie is het meest effectief met een aanpak vanuit één strategie. TrueLime brengt alle communicatiemiddelen zoals de website, apps en campagnes samen in een uniforme stijl en op één platform. 

Website
laten maken

Lees meer

Campagnes laten maken

Lees meer

Mobiele app laten maken

Lees meer

Modulair Zaaksysteem

Op zoek naar een oplossing om de werkprocessen te optimaliseren en zaakgericht te werken? TrueLime biedt met het modulaire zaaksysteem Octopus altijd een oplossing op maat.

Bezwaren en beroepen

Lees meer

Klachtenmanagement software

Lees meer

Contractmanagement software

Lees meer