Roos Kalisvaart nieuwe CEO TrueLime

Vanaf 1 november 2019 zal Roos Kalisvaart bij TrueLime de dagelijkse leiding overnemen van Bernard van Croonenburg. Roos Kalisvaart gaat de volgende fase van groei en transformatie van het bedrijf leiden, Bernard van Croonenburg blijft als externe adviseur bij TrueLime betrokken. Bernard van Croonenburg: “De afgelopen drie jaar heb ik met ontzettend veel plezier TrueLime mogen helpen in de volgende stap van haar ontwikkeling. Samen met een fantastisch team hebben we mooie resultaten neergezet. Dit altijd in de wetenschap dat de rol ad interim was. Voor mij is nu een natuurlijk moment aangebroken om het stokje over te dragen aan Roos Kalisvaart in de wetenschap dat TrueLime bij haar in goede handen is.”
Naast Roos Kalisvaart bestaat de directie van TrueLime uit medeoprichters Hans van der Linden en Peter van der Linden.
Roos Kalisvaart werkt sinds 2015 bij TrueLime als project- en accountmanager. Daarnaast was zij lid van het Management Team. Ze hield zich bezig met het acquireren en begeleiden van nieuwe klanten en projecten. Ze was verantwoordelijk voor grote klantprojecten, maar ook voor kwaliteit en zorgde onder andere voor het behalen van het ISO 9001 certificaat in 2019. Roos Kalisvaart heeft gedurende haar loopbaan ruime commerciële en operationele ervaring opgedaan in de ICT branche. Voorafgaand aan haar start bij TrueLime werkte ze onder meer bij CCI Groep, als manager klantteam en projectmanager. Met haar 12 jaar werkervaring in de ICT brengt ze de kennis en ervaring mee om TrueLime verder te gaan professionaliseren. Kenmerkend voor Roos is haar energie, resultaatgerichtheid en ‘gettings things done’ mentaliteit.

Roos Kalisvaart: “ik ga met ontzettend veel plezier als CEO aan de slag met de verdere professionalisering van TrueLime. De klanten, het verstand van techniek, de visie op digitale transformatie en de medewerkers maken van TrueLime een uniek en prachtig bedrijf waar we met elkaar softwareoplossingen creëren die organisaties digitaal echt vooruit helpen.”

TrueLime heeft in de afgelopen jaren een stevige positie verworven als partner voor slimme software oplossingen en digitale transformaties voor klanten in de zorg, onderwijs, ledenorganisaties, kennisinstituten en de overheid. Met ruim 60 medewerkers bedient TrueLime inmiddels meer dan 100 klanten in Nederland.