Nieuwe talenten aan boord

29-08-2023

Recent zijn er weer een aantal nieuwe collega’s gestart binnen TrueLime. Maak kennis met Kristy, Dennis, Kevin en Loreen! Waarom ze voor TrueLime hebben gekozen als hun nieuwe werkgever? Je leest het hier!

Sinds wanneer werk je bij TrueLime?

Kristy: “Eigenlijk al sinds januari! Toen ben ik hier begonnen als afstudeerstagiaire. Na mijn afstuderen heeft TrueLime mij een baan aangeboden als Accountmanager – en deze kans heb ik met beide handen aangepakt!”

Dennis: “Ik ben in mei hier begonnen.”

Waarom heb je voor TrueLime gekozen?

Kevin: “Ik was op zoek naar een leuk bedrijf. Niet te klein, maar ook niet te groot en waar ik veel afwisseling in mijn werk zou hebben. En dat is TrueLime!”

Loreen: “Toen ik de vacature zag, viel één ding mij gelijk op: de aandacht die ze hebben voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat ik binnen een bedrijf de kans krijg om mijzelf verder te ontwikkelen. En dat kan hier! Daarnaast kan ik mij helemaal vinden waar TrueLime voor staat, dus dat is een ideale match haha!”

Wat doe je eigenlijk binnen TrueLime?

Kristy: “Zoals ik al eerder zei, heb ik een baan aangeboden gekregen als Accountmanager. Maar naast deze functie, mag ik ook marketingwerkzaamheden uitvoeren. Mijn werk is dus zeer gevarieerd, iets wat ik heel leuk vind!

Ik houd me bezig met verschillende zaken, maar ik ben vooral bezig met het onderhouden en versterken van het contact van bestaande klanten van Octopus. Ook benader ik (samen met Peter, Business Lead van Octopus) potentiële klanten. Samen met Peter ga ik naar afspraken met potentiële klanten. Dit geeft me de kans om een dieper inzicht te krijgen in hun behoeften en verwachtingen.”

Dennis: “Mijn functie is implementatiespecialist binnen het Octopus team. Naast support werkzaamheden ben ik ook bezig met het inrichten van het ‘zaaksysteem’ voor gemeentes.”

Kevin: “Ik ben Service en Beheer medewerker.”

Loreen: “Ik werk hier als Online Marketeer! Het is nog een nieuwe functie binnen TrueLime, waardoor ik de mogelijkheid heb om samen met Dave (mijn manager) de functie vorm te geven. Iets wat ik ontzettend fijn vind.”

Wat is het leukste aan je functie bij TrueLime?

Dennis: “Het implementeren kan op verschillende manieren. Er zijn heel veel mogelijkheden en bijna alles is uitvoerbaar. En ik heb direct contact met ontwikkelaars, wat ook erg interessant is.”

Kevin: “Net als bij Loreen, is mijn functie nieuw en dus nog helemaal vorm te geven. Hierdoor kan ik het gehele proces eigenlijk vormgeven en aan wat mindere kwaliteiten van mezelf werken. Daarnaast is er veel afwisseling en kan ik ook nog aangeven wat ik eventueel nog meer erbij zou willen doen en waar ik me in zou willen ontwikkelen. Daar krijg ik nou positieve energie van!”

En wat maakt werken bij TrueLime zo leuk?

Loreen: “Dat is voor mij het totaalplaatje wat je hier hebt. De afwisseling in werkzaamheden, de gezelligheid met collega’s, de vrijheid die ik krijg... Zowel de vrijheid om thuis te werken, maar ik heb het vooral over de vrijheid in het werk. Dat er ruimte is om zaken te ontdekken, om dingen uit te proberen. Dat zie je niet overal. Dan is het juist fijn dat ik hier die vrijheid wél krijg.”

Dennis: “Wat mij vooral aansprak is de hechte band van dit team. Er wordt interesse getoond in een persoon en je bent geen nummertje hier. Daarnaast ben je erg vrij binnen je werkzaamheden. Dat vind ik ook ontzettend fijn.”

Hoe zie jij je toekomst voor je bij TrueLime?

Kristy: “Als Accountmanager van Octopus hoop ik een belangrijke rol te gaan spelen in het verder uitbreiden van ons klantenbestand. Wanneer het klantenbestand groeit, zullen er ook meer mensen aangenomen gaan worden in het team en dat is ook iets wat ik in de toekomst zeker voor me zie. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega's te werken aan het vormgeven van een groter team voor Octopus, met een specifiek sales- en marketingteam dat ons helpt om nieuwe kansen te benutten en onze klantengroep verder te laten groeien.

Daarnaast ben ik enthousiast over de mogelijkheden om mijn persoonlijke ontwikkeling voort te zetten bij TrueLime. Ze bieden namelijk verschillende kansen voor groei en zelfontplooiing aan.”

Kevin: “Ik hoop Service medewerker van het jaar te worden, haha!”

Waarom raad je iemand aan om bij TrueLime te komen werken?

Dennis: “Wanneer je geen ‘nummertje’ wilt zijn binnen een organisatie, raad ik TrueLime aan. Je wordt hier persoonlijk benaderd en behandeld. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar ook vrijheid.”

Loreen: ‘Ik kan me helemaal vinden in wat Dennis zegt. Iedereen hier is ontzettend vriendelijk en behulpzaam, waardoor ik me meteen thuis voelde!”

Werken bij TrueLime?

Zou jij zelf ook graag willen werken bij een organisatie waar (persoonlijke) ontwikkeling hoog in het vaandel staat? En houd je van vrijheid in je werkzaamheden? Dan zijn wij een perfecte match! Bekijk hier onze openstaande vacatures, en wie weet tot snel!

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!