Ontdek verschillende A.I. assistenten voor jouw organisatie

Op dinsdag 28 mei, van 13.00u tot 14.00u organiseren we een webinar waarin we concrete A.I. toepassingen gaan laten zien. Deze toepassingen zijn door onze A.I. specialisten ontwikkeld, en worden intern al door meerdere collega's gebruikt.

Ontdek de assistenten

Eén van deze oplossingen is bijvoorbeeld de notulen assistent. Tijdens vergaderingen hoeft niemand meer te notuleren. Nee, na afloop krijg je onderstaande informatie allemaal opgestuurd in een overzichtelijk PDF-bestand:

  • Een samenvatting van het overleg;
  • Actiepunten die uit het overleg zijn gekomen;
  • En je krijgt de volledige transcriptie van het overleg.

Benieuwd naar deze, maar ook de andere assistenten? Meld je dan gratis aan voor het webinar! Dan laten we het je graag allemaal zien.

Sprekers

Managing partner

Hans van der Linden

Hans is managing partner bij TrueLime. Hij ziet A.I. als de nieuwste grensverleggende technologie en is van mening dat A.I. ons niet gaat vervangen, maar dat we als mens moeten gaan samenwerken met A.I. Zo kunnen we efficiënter werken wat problemen in bijvoorbeeld zorg en onderwijs kan gaan oplossen. Wat we zeker ook niet uit het oog moeten verliezen is dat A.I. ons werkplezier zal vergroten.

AI Engineer

Rodger Blom

Rodger is AI Engineer bij TrueLime. Met zijn expertise en creatieve vaardigheden houdt hij zich bezig met het ontwerpen en implementeren van innovatieve A.I. oplossingen.