Over ons

True staat voor wie we zijn en wat we zijn: transparant, eerlijk, dienstbaar, betrokken, betrouwbaar en loyaal. Wij geloven in een True manier van zaken doen met klanten, collega’s en partners. Op deze manier creëren wij samen softwareoplossingen die echt werken. Dit noemen wij software om blij van te worden.

Onze visie

Door toenemende digitalisering van de maatschappij worden onze beslissingen, processen en gedrag meer en meer bepaald door data en software. Consumenten, bedrijven en overheden dienen zich digitaal te transformeren, meer digitaal samen te werken en informatie, producten en diensten te delen. Digitale platformen zijn hierin noodzakelijk, zodat onafhankelijk van plaats en tijd in een veilige, geïntegreerde digitale omgeving kan worden samengewerkt.

Kentico Gold Partner en Quality Expert / Microsoft Gold Certified Partner

TrueLime heeft sinds 1997 meer dan 250 samenwerkomgevingen, portalen en websites ontwikkeld op basis van Kentico CMS, onder andere voor Translink, Hartstichting, Leidsche Verzekeringen en IV-Groep. Dankzij onze kennis van en succes met Kentico, is TrueLime sinds 2006 Kentico Gold Partner en sinds 2016 Kentico Quality Expert. Tevens zijn we 1 van de top-3 Kentico partners in Nederland. Daarnaast kreeg onze Solutions Architect Jeroen Fürst in 2010 de titel ‘Kentico MVP’ (Most Valuable Professional).

Kentico MVP's zijn experts en ambassadeurs van Kentico. Binnen lokale en mondiale CMS en .NET communities dragen de MVP's de laatste Kentico kennis over en ze worden nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Kentico platform zelf. Van de 9 Kentico MVP's die er wereldwijd zijn, heeft TrueLime er één aan boord - iets waar we uiteraard trots op zijn!

Daarnaast werken we al sinds 2008 intensief samen met Microsoft, en zijn we Gold Certified Partner.