Een digitaal toegankelijke website

Voor maatschappelijke organisaties is het van essentieel belang om een digitaal toegankelijke website te hebben. In 2025 gaat namelijk ook de European Accessibility Act (EAA) in, waarna je website digitaal toegankelijk dient te zijn. Wij helpen je graag met het digitaal toegankelijk maken van jouw website.

 

Hoe A.I. jouw bedrijf verder helpt

Vanuit de gedachten dat de mens regie houdt en gaat samenwerken met A.I., kunnen we dit doorvertalen naar digitale oplossingen, zoals het hebben van één of meerdere A.I. gedreven virtuele assistenten in je organisatie. Deze assistenten kunnen zowel je interne als externe communicatie (middelen) verbeteren en ondersteunen.

Interne communicatie

 • Elke afdeling een eigen A.I. assistent die eerstelijns vragen kan beantwoorden en taken kan uitvoeren.
 • Laagdrempelig gebruik doordat virtuele assistenten via Microsoft Teams beschikbaar zijn.
 • Veilig gebruik van ChatGPT.
 • Hulp bij organiseren, beheren en optimaliseren van beschikbare kennis en content.

Externe communicatie

 • Elke website een eigen A.I. assistent die vragen kan beantwoorden en taken kan uitvoeren.
 • Verhoogde klanttevredenheid: Door gebruikers snel en efficiënt te helpen met hun vragen, verbetert de virtuele assistent de algehele klanttevredenheid en -loyaliteit.
 • Kostenbesparing en efficiëntie: Automatiseer routinematige vragen en taken.
 • Data-driven inzichten: Verzamel waardevolle gebruikersgegevens en inzichten binnen de kaders van de AVG.

Beheer je A.I. assistenten vanuit één centrale plek

Ontdek de kracht van onze A.I. assistenten en start zo de samenwerking met A.I.. Efficiëntie en werkplezier staan centraal met real-time antwoorden en gepersonaliseerde content. Onze AVG-proof oplossing biedt het volgende:

 • Betrouwbare privacybescherming
 • Grip op variabele A.I. kosten
 • Inzage in hoe mensen in de organisatie de assistenten gebruiken

De web A.I. assistent was één van de eerste assistenten die wij ontwikkeld hebben. Deze assistent hebben we mogen implementeren op onder andere de website van Vilans. Zij schakelden onze hulp in omdat zij de gebruikerservaring van zorgprofessionals wilden verbeteren. Door het inzetten van onze web A.I. assistent is dat gelukt. Benieuwd naar de impact van een A.I. assistent op jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe onze A.I. assistenten de manier waarop je werkt kan transformeren.

Ons eigen team van A.I. experts

Onze eigen A.I.-specialisten zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. Met hun expertise en creatieve vaardigheden werken ze gezamenlijk aan het ontwerpen en implementeren van innovatieve A.I.-oplossingen. Dankzij dit dynamische team zijn we in staat om vooruitstrevende A.I.-oplossingen te ontwikkelen die niet alleen de technische grenzen verleggen, maar ook perfect aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten.

A.I. advies

Benieuwd hoe je A.I. kunt implementeren in jouw organisatie? Maak dan gebruik van onze A.I. specialisten! Ons team van experts begeleiden je graag bij de implementatie en optimalisatie van A.I.-oplossingen. Of je nu nieuw bent in de wereld van kunstmatige intelligentie of bestaande systemen wilt verbeteren, onze specialisten staan klaar om maatwerkadvies te bieden. Wij helpen je bij het begrijpen van de mogelijkheden, het identificeren van geschikte toepassingen en het maximaliseren van de voordelen van A.I. voor jouw organisatie. Plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

De revolutie van A.I.

Artificial Intelligence is verre van een tijdelijke hype. Wanneer je kijkt naar de afgelopen 50 jaar, vindt er om de 10 à 15 jaar een grote verandering plaats in de IT. Denk aan de opkomst van het internet, dat digitale platformen overal en altijd toegankelijk maakte via het web. De smartphone volgde, en nu beschouwen we mobiele beschikbaarheid als vanzelfsprekend.

A.I. is de nieuwste grensverleggende technologie. Het begrijpen en gebruiken ervan wordt cruciaal voor iedereen, en in alle sectoren. In onze visie gaat A.I. ons niet vervangen, maar zullen we als mens moeten gaan samenwerken met A.I. om zo efficiënt ons werk te kunnen blijven doen en het werk ook leuker te maken.

TrueLime als jouw digitale partner

A.I. is de nieuwste grensverleggende technologie. Voor iedereen – en in alle sectoren – wordt het belangrijk om A.I. te begrijpen en om ermee te leren werken. Bij TrueLime zijn we continu bezig met het implementeren van slimme A.I. oplossingen. Ben je benieuwd naar de potentie van A.I. voor jouw organisatie? Wij helpen je hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf!