TrueLime’s strategie

De online wereld heeft voor ons geen geheimen meer. TrueLime gebruikt deze expertise graag om websites, campagnes en mobiele apps te ontwikkelen.

Uit ervaring weten we dat een online communicatie het meest effectief is bij de aanpak vanuit één strategie en het samenbrengen van alle middelen binnen één platform. Niet alleen beheren we op deze manier de content centraal, maar zo kunnen alle functionaliteiten gemakkelijk hergebruikt worden. Er wordt optimaal ingespeeld op de behoefte van de verschillende doelgroepen. Of het nu gaat om communicatie vanuit je organisatie of om informatievoorziening. Het afstemmen en verbinden van alle gewenste tools maakt een belangrijk deel uit van de aanpak van TrueLime.

Meer dan enkel een website bouwen

Het ontwikkelen van een nieuwe website, mobiele app of campagne is vaak een belangrijk en ingrijpend project voor de organisatie. Zo vormt de website de basis van je online communicatie. Het is een directe link met je doelgroep. We hechten bij TrueLime daarom aandacht aan een goede voorbereiding met een duidelijk plan van aanpak. Alle teams binnen TrueLime hebben de benodigde ervaring met het vormen van een uitgebreide customer journey of envisioning traject. Dit kan deel uitmaken van het online communicatie project.

Website
laten maken

Lees meer

Campagnes laten maken

Lees meer

Mobiele app laten maken

Lees meer