Online
Communicatie

De online wereld heeft voor ons geen geheimen meer, en deze expertise zetten we graag in om websites, campagnes en apps te ontwikkelen voor onze klanten.

Onze ervaring op het gebied van online communicatie heeft er ons van onvertuigd dat een aanpak vanuit 1 strategie in combinatie met het samenbrengen van alle middelen binnen 1 platform het meest effectief is. Op deze manier kunnen functionaliteiten worden hergebruikt, kan content op 1 plek beheerd worden en kan er dus optimaal worden ingespeeld op de behoeften van verschillende doelgroepen. Dus of het nu gaat om communicatie vanuit je merk of organisatie, of bijvoorbeeld informatievoorziening; het afstemmen en verbinden van alle (gewenste) tools maakt altijd deel uit van onze aanpak. 

De ontwikkeling van een nieuwe website of app is vaak een belangrijk en ingrijpend project voor je organisatie. Een website vormt de basis van je online communicatie, en vormt een directe link met je doelgroep(en). Daarom is een goede voorbereiding -waar een duidelijk plan van aanpak uit voorkomt- ook onmisbaar. Binnen TrueLime hebben we de benodigde ervaring hiervoor bij zowel de afzonderlijke teams als binnen ons eigen consulting team, waardoor bijvoorbeeld ook een uitgebreide customer journey of envisioning traject onderdeel uit kunnen maken van het traject.

Websites

Lees meer

Campagnes

Lees meer

Mobiele Apps

Lees meer