Digitale communicatiebron voor Bredase voetbalvereniging met 1600 leden.

Website ontwikkeling

Frisse nieuwe website voor voetbalvereniging JEKA
RKVV JEKA is met 1600 leden de grootste amateur voetbalvereniging van Breda. Wekelijks zijn er tal van activiteiten, trainingen en wedstrijden. Dat brengt het nodige georganiseer en geregel met zich mee. Om leden en vrijwilligers duidelijk te informeren, vernieuwde JEKA - met hulp van TrueLime – haar website. De nieuwe site werd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vereniging aan het begin van het nieuwe jaar met trots gepresenteerd.

Wat vroeg JEKA?
De website is een belangrijke communicatiebron voor de voetbalvereniging. Afgelastingen, het speelschema en uitslagen dienen snel en eenvoudig te kunnen worden beheerd. Het systeem (CMS) waarmee de oude website werd beheerd was complex en tijdrovend. Het vergde daardoor veel tijd van de vrijwilligers om de informatie op de website te beheren. Tevens kon het uiterlijk wel een opfrisbeurt gebruiken. De wensen van JEKA: de nieuwe site moest responsive en overzichtelijk zijn, makkelijk werkbaar voor vrijwilligers en goed beveiligd.

Wat bood TrueLime?
TrueLime zorgde voor een frisse website die geschikt is voor desktops, tablets en smartphones. De koppeling met de KNVB data services zorgt ervoor dat informatie over wedstrijden automatisch wordt gepubliceerd en geactualiseerd. Geïntegreerd met de website is er een intranet beschikbaar gesteld zodat de medewerkers van JEKA makkelijk online kunnen samenwerken. Documenten die samen gemaakt zijn op het intranet, kunnen dan gepresenteerd worden op de website.De voordelen voor JEKA:
- de website is goed beveiligd en eenvoudig te beheren door vrijwilligers en leden zonder specifieke technische kennis.
- leden vinden op de gepersonaliseerde pagina’s snel de informatie waarnaar ze op zoek zijn.
- de site is zowel op desktop, tablet en mobiele telefoon goed te bekijken.
- het intranet bevordert de onderlinge communicatie en uitvoering van verenigingsprojecten.


De klant
JEKA is met 1600 leden de grootste Bredase voetbalvereniging. De club ontstond in 1937 en vierde in 2012 dus haar 75-jarig jubileum. Sinds 2008 is de club gevestigd op sportcomplex Tussen de Leijen. De selectieteams van de jeugd spelen in de hoogste afdelingen, het eerste elftal speelt in de tweede klasse zondag.
Bezoek de website